18.3.2014

Eteisen uusi ilme, tai sitten ei..

Huikee idis laittaa keittiöstä tuo penkki eteiseen, mihin se varmasti on alunperin tehtykkin ;). Tämän ajatuksen on kuitenkin estänyt vaunut. Mehän sitten myimme yhsitelmävaunut pois (koppa osaa kun ei enään koskaan tarvita) ja ostettiin tilalle hieman pienemmät Scootterit. Siivosin liukuovien takaa olevan lattiatilan ja kappas vain, vaunuthan mahtuvat sinne, ihan kuin niille olisi aina paikka sinne suunniteltukkin ;). Tarkkaavainen saattaa huomata, että komerossa on myös matkarattaatkin, hyvin on siis tilaa. No ennen kuin ihan innostutaan, tulee eteen suuri ongelma, mitä minä nyt sitten sinne keittiöön tuon penkin tilalle laitan... Se kun on nyt ihan orpona tyhjillään.. Karsee näky..Elikkäs, pidetäänkö tämä vai siirretäänkö takaisin?


Piätisi hyllyn päälle löytää jotkut nätit laatikot pipoille yms..


-Heidi-

4 kommenttia:

  1. Kylläpä käy kauniisti eteiseen, ihan kuin siihen tehty :-) meillä on myös penkki eteisesdä ja en sitä mihinkään vaihtaisi. Meillä kun on lämmin autotalli nii onneksi rattaat ja vaunut voi säilyttää siellä, vievät muutoin niin tuhottoman paljon tilaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut tuo penkki kätevä tuossa. Se on siis vieläkin siinä :). voi ompa kiva kun voi säilyttää autotallissa vaunut sun muut :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...