18.12.2013

No nyt sitä uutta

Nyt sitten olisi keittiöstä myyty vanha sohva ja senkki pois. Uuutta haettiin tilalle toissapäivänä ja tänään pikaiseen laitoin niitä sitten järjestykseen. Vessasta siirtyi vitriini keittiöön ja vessaan ostettiin uusi pienempi lipasto tilalle. Vanha sohva sai myös lähteä ja sen tilalle ostin Jyskistä siron penkin. Ostin myös upean valopuun ja kaikki ostokset olivat alessa. Valopuu maksoi 20€, penkki 115€ ja lipasto vessaan 95€. Sain vanhoista huonekaluista 350€ joten olen vielä "voitolla" ja keittiöön ostankin vielä uuden maton. Tässä pikaiseen napsittuja kuvia. Älkää välittäkö, kuvissa vilahtaa eri tyynyjä, koska testailin samalla mikä tulee mihinkin. Tarjotinpöydänkin kohtalo on vielä epävarma. Kunhan joulu on ohi alan luultavasti repimään myös tuon tapetin pois keittiöstä, tapetti on sinäänsä kaunis mutta en vain tykkää siitä enään, ehkä vaan liikaa sitä maalaisromantiikkaa kuten näissä kuvassakin nyt :) ;). Jeps naiset!

-Heidi-

6 kommenttia:

 1. Mistä toi ihana penkki on? Entäs valopuu? Todella ihania!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penkki on Jyskistä kuten myös valopuu. Penkki on nyt tarjouksessa 115€ ja valopuu oli myös tarjouksessa 20€ . :)

   Poista
 2. Löysinpä kivan blogin ja täällä on niin kaunista , kirjoitat myös kivasti. Liityn lukijaksesi, että löydän tänne toistekin:) tervetuloa myös kurkistamaan meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, voi ihana saada aina uusia lukijoita, tervetuloa mukaan! :) Tulen vastavierailulle :)

   Poista
 3. vitriinikaappi on niiiin ihana <3 ooon niin kauan kuollannu jo sen perään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, vitriinikin on nyt tarjouksessa Jyskissä 175€ muistaakseni. Tämä kuvan vitriini on muuttanut meille tädiltäni ja on kyllä jo tosi kauan palvellut :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...