30.6.2013

Aarteita ja vaatetusta..

Sain näin sunnuntaiksi inspiraation lonia tytön vaatekaapin sisällön läpi, ylipäätään järjestellä ja tyhjätä kaikista pienistä vaatteista. Meillähän vaatakaapin virkaa toimittaa Ikean muistaakseni Hemnes sarjan kaappi ja olen kyllä kovasti tykännyt. Jokin aika sitten sain yllätykseksi myös jotain minun vanhaa takaisin, nimittäin vanhan nukkekotini. En ollut edes tietoinen, että se on ollut veljeni tytöillä käytössä ja ylipäätään tallessa. Nyt sitten odottaakin pieni entraus projekti mutta onneksi ei vielä ole mikään tulipalava kiire sen kanssa ;).


Kurkistus sisälle...

Ihanat virkatut töppöset jotka ostin ennen kuin edes oli varmistusta kumpi tulokas on, paitsi tietenkin itse sen arvasin kun nämä ostin ;).

Nukkekoti vanhus..

Tyttö orava kurkistaa..Trinsessa samalla tutkailee leluja kun mamma häärää..

-Terkuin Heidi-

4 kommenttia:

 1. Mulla on ollut ihan samanlainen nukkekoti lapsena. Missähän se nykyisin on? Nukkekodit on ihania <3

  Toi Hemnesin vaatekaappi on kiva. Tykkään kyseisestä ikean sarjasta kovasti. Voisi toimia meilläkin tyttöjen huoneessa =)

  VastaaPoista
 2. Sun täytyy alkaa tekemään nyt tutkimustyötä ja selvittää jos vaikka löytys jostain säilöstä :).

  Eli seoli siis Hemnes, juu se on kyllä tosi kiva ja pari lipastoahan meiltä löytyy tuota sarjaa, ai niin ja sänky ja yöpöydätkin, löysin ne joskus kirpputorilta :). Tuo kaappi on kyllä tosi tilava laatikoiden osalta ja tykkään että on tuo tanko että voi myös ripustaakkin just mekkoja yms yms .

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Se on vain silmänlumetta, hyvin harvoin pysyy noin siistinä ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...