18.12.2012

Kylläpäs aamulla hymyilytti ja blogissani odotti ihana yllätys! Blogini on saanut kiitosta ja tunnustuksen ihanalta blogilta Pikkupirtin Lotalta! Talomme maalla kiittää ja kumartaa hyvin paljon!

Sen verran mukavalta tunnustuksen saaminen tuntui, että ehdottomasti jaan ne eteen päin! Eli tunnustuksen tarkoituksena on saada huomiota alle 200 lukijan blogille.


1. Kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä bloggaaja, 
joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse viisi blogia, joissa on alle 200 lukijaa 
ja kerro heille jättämällä heille kommentti.
3. Toivottavasti he jakavat tämän tunnustuksen eteenpäin 
viidelle ihanalle blogille! 

Nämä blogit ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia ja tunnustukseni menee heille :)
Mukavia blogihetkiä kaikille! Täällä alkaa kuusen koristelu ja tässä vielä jouluista kuvaa meidän terassilta. <34 kommenttia:

 1. Kaunis kiitos tästä ihanasta tunnustuksesta... taitaa olla sama, jonka olen jo aikaisemminkin saanut, mutta laitan varmasti eteenpäin;)

  Hyvää joulunalusaikaa sinulle.

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
 2. Kiva kun jaksat kuitenkin laittaa eteenpäin. Itse olen ihan juuri eksynyt tähän blogi maailmaan niin en ole aikaisemmin tähän törmännyt. Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi.

  -Heidi-

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä mieltä piristävästä tunnustuksesta! :) Anteeksi, että vastaan näin myöhässä, on tämä jouluhulina vienyt ihan mennessään. Täytyy kyllä todeta, että sulla on tosi kiva blogi ja ihana koti! :)

  VastaaPoista
 4. Heippa Suvi, itsekkin vasta nyt huomasin viestisi :). Kiitos paljon kehuista <3.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...