7.5.2013

Nimipäivä!

Viime viikolla oli tyttäremme se ihka ensimmäinen nimipäivä, itse meillä ei ole ollut kovinkaan tapana muistaa nimipäivänä mutta sunnuntaina tytön kummisetä tuli käymään kera lahjojen! Tyttö sai jätti ison nallen ja ihanan kirjan jota onkin jo kovasti luettu. Kirjassa on kyllä tosi hyvät isot ja värikkäät kuvat! Onko teillä tapana juhlia/muistaa nimipäivänä perheenjäseniä/sukulaisia ja ystäviä?
-Heidi-

6 kommenttia:

 1. Lapsuuden kodissani oli tapana muistaa nimipäivänä pienellä lahjalla ja silloin kun omat pojat olivat pieniä tuli ostettua joku pieni lahja, useasti ostin mm. muumimukin. Enää ei tule laitettua lahjaa jos ei ole jotain tiettyä toivetta :)

  VastaaPoista
 2. Mie oon ihan surkea muistamaan nimipäiviä, mutta sen verran yleensä joku muistuttaa jos on vanhempieni tai jonkun muun tutun nimipäivä, että kahvilla saatetaan käydä. Nyt kohta on oman tyttäreni nimipäivä ja silloin aion kyllä jonkun pienen lahjuksen ostaa ja varmaan kakkuakin maistetaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin oon muistanu aina jos joku vähän muistuttaa :). Ihanaa nimpparikakkua. :)

   Poista
 3. Ei olla varsinaisesti vietetty nimppareita, kun kummaankaan tytön nimet ei löydy kalenterista. Mutta esikoiselle oon antanut aina jonkun pikkulahjan, silloin kun sillä olisi nimipäivä, jos se olis kalenterissa. :D

  Ootkos muuten nähnyt arvonnan mun blogissa? Käypä osallistumassa. :)
  http://ankantyttoset.blogspot.fi/2013/05/patrissa-arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyisi ottaa itsekkin tavaksi antaa jotain pientä. Käyn kyllä osallistumassa :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...