28.2.2014

Olohuoneen päivitystä osa 2.

Vitriinikaappi siirtyi tikaspuiden tilalle nurkkaukseen ja mie tykkään siitä tuossa. Mies ei tykkää kuulemma ylipäätään koko kaapista mutta en minä siitä luovu. Ei kaiken tarvitse olla valkoista, niin tai kattokaapa vaan, kuukauden päästä siinä on joku Ikean valkoinen Hemnes lipasto ;). Eli vannomatta paras. Tuo "Home Sweet Home" teksti nyt sitten täytyisi maalata pois, olen tuon tekstin kirjoittanut sopimaan tikaspuiden ylle. Noh tässä kun saisi aikaiseksi ostettua sitä valkoista maalia, tarttis maalata muitakin seinän virheitä piiloon. Niin ja joo, niistä tyynynpäällisistä, onhan minulla tuollainen musta uutuuskin ilmestynyt. ;)-Hyvää viikonloppua kaikille!-

12 kommenttia:

 1. Ihana <3 ja ihanat verhot :P mistä ne on?

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, penkin olen ostanut kirpputorilta ja olen sen maalannut ja tehnyt kuluneen näköiseksi :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Susanne. Kyllä tuo kappi meillä pysyy :9

   Poista
 4. Ihanan näköistä on ja muumitkin ovat päässeet hyvään järjestykseen. Sitten kun kyllästyt tuohon vitriinikaappiin niin voit sen kätevästi maalata valkoiseksi tai jopa rustiikkiseksi mitä nykyään suositaan oikein urakalla! :) Eli tätähän voi muokata vaikka kuinka eri näköiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos TaRa Ra, kiitos ideoista, täytyy miettiä jos joskus kyllästyy mutta en ainakaan vielä uskalla koskea. On nimittäin ollut järkyttävän kallis aikoinaan :)

   Poista
 5. Aivan ihana kaappi,,sopisi niin meille :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...