5.1.2013

Jotain pientä

Niin on uusi vuosi lähtenyt rullaamaan ja meillä on otettu kohtalaisen rennosti tämä alkava vuosi. Keväinen sisustus kuitenkin kovasti pyörii mielessä ja kävinkin viikolla pika reissun Jyskissä. Parit tyynyt tarttuivat mukaan (totaalinen heikkouteni josta mieheni muistuttaa jatkuvasti) mutta ostin myös jotain pientä pojan huoneeseen. No niitä sieniä! Alessa oli tämä hurmaava kärpässieni tuikkuteline 1€:n hintaan ja pakkohan se oli ottaa mukaan. Laitoinkin sen pojan huoneeseen korkealle hyllyn päälle jossa uskallan polttaa oikeitakin tuikkuja led-tuikkujen lisäksi pelkäämättä, että mitään vahinkoa pääsisi tapahtumaan. Mitäs tykkäätte, eikös olekkin hurmaava kaikessa yksinkertaisuudessaan? :)


Hyllynhän olen napannut matkaan kotipaikastani ja tuunailin sen viime kesän aikana. Ensin se oli meidän makuuhuoneessa mutta nyt remontin jälkeen siirsin sen pojan huoneeseen ja sopiikin paremmin sinne.


Symppikset kärpässienet :).


Poikamme sai joululahjaksi kummitätiltään Reinot ja ovat super syötävät. Laatikkoa en raskinut heittää pois vaan se toimii nyt pienenä säilytyslaatikkona lipaston päällä.


-Heidi-

7 kommenttia:

 1. Siis aivan täydellinen tuunaus, upea, Wau! Ja ihanalta näytti myös sienisato :) Mun täytyy rullailla takaisin ylös ja ihailla hyllyä vielä kertaalleen :)

  VastaaPoista
 2. Tyynyt on munkin heikkous ja ne vaihtuu meillä usein...on tietysti muutama kestosuosikki http://rauharentola.blogspot.fi/2013/01/tyynyillaan.html
  Aivan ihana tuo naulakko. Haaveilin tuon typpisestä naulakosta meidän tulokkaan pinnansängyn yläpuolelle mutta en löytänyt sopivaa, en edes tuunattavaa.

  VastaaPoista
 3. Ihaneita ovat.
  Pluto ja Reinot rulettaa...
  Kolomannet menossa. Siis Reinot :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kehuista, hylly onkin ollut yksi suosikkejani ja sen verran voin vihjaista että lisää hylly postausta on tulossa :). Satu, meillähän on sama maku tyynyissä, kunhan omani saapuvat ;). Päivi, ompas kiva kun siekin olet täällä blogi maailmassa, pluto pojan 2.v synttärilahja ja on kyllä hieno.

  VastaaPoista
 5. Blogistani löytyy sinulle Kaunis blogi - tunnustus, käy poimimassa :)

  VastaaPoista
 6. Laitoin sinulle Heidi tunnustuksen blogissani :D Käy kurkkaamassa!

  Terkuin, Tanja

  http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon teille. Edelleen olen vauvan teko retkellä tutkailen sitten, tämä sama taisi vähän aikaa sitten olka blogissani mutta tutkailen kun pääsen kotiin. ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...