14.12.2012

Ikea shopping

Huomenna olin suunnitellut lähteväni Ikeaan shoppailu reissulle ja sinne täytyy kyllä suunnitella ostoslista tarkoin valmiiksi. Vauvan huoneeseen olin suunnitellut ostavani rottinkituolin ja siihen lampaantaljan, alunperin oli ajatuksena siirtää nykyään tietokonetuolina tuomiva rottinkituoli vauvalle mutta sitten pitäisi taas ostaa uusi tietokonetuoli mutta suunnitelmissa oleva tuoli on tällä erää liian tyyris. 


Keittiöön täytyy ostaa tuollainen samanlainen tanko ja purnukoita seinälle niin kuin meillä vessassakin on. Purnukoita löytyy kotoa valmiina jo pari kappaletta niin ei tarvitse varmaan ostaa enään kuin yksi lisää.


Kukkia/kasveja on aina mukava ostella ja niitä aina tarviikin uusia, kun ei ne kauaa minulla hengissä säilykkään :). Suunnittelin ostavani tuollaisen samanlaisen kasvin kun minulla onkin ja siihen olisi ihana kuvan kaltainen musta ruukku. Ruukku voi jäädä vielä haaveeksi kun on vähän liian tyyris mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla.


Lisäksi ajatuksena oli suunnitella jo jolun jälkeisiä verhoja olohuoneeseen. Vauvan synnyttyä kun tulee kuitenkin rauhoituttua oleskelemaan kotona enemmän perheen kesken, niin olisi mukava kun olisi kaikki valmiina jo kevääksikin. Vauvan huoneeseen on myös edelleen hakusessa verhot, valkoiset olisi toiveena ja ajattelinkin katsoa tarkemmin nuita valkoisia pitsiverhoja. Minulle saa vinkata sievistä valkoisista verhoista jos jollakin lukijalla on jotakin eriyistä mielessä. Suurimman osan budjetista haukkaa kehykset joita huomenna täytyy ostaa läjä kaupalla, suunnitelma kuvakollaasista pääsee vihdoin toteutukseen, kun pojan huoneen ovi käännettiin remontin yhteydessä pois olohuoneen puolelta ja vapautti vihdoin seinä tilaa.


Kuvat: Ikea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...