8.1.2014

Lisäyksiä muumimukeihin..

On ollut tosi pitkään hiljaista muumimukien osalta, siis henkilökohtaisesti en ole niitä nyt ostellut piiiiitkään aikaan, ennen kuin nyt! Se inspis ja himo niihin iski taas ihan yllättäin.. Tässäpä uusimpia ostoksiani. Joulun 2013 sesonkimuki, näitä on hankittuna 2kpl ja seikkailumukin ostin vasta huutiksesta ja sitten on tuo uusi sesonkimukikin tullut hankittua. Pari mammaa ostin tänään ja yksi pappa on myös hankittuna. Nehän tulevat poistumaan myynnistä tämän vuoden aikana. Minullahan on ollut tarkoitus ostaa mukeja aina kaksi kappaletta, molemmille lapsille omat jemmaan mutta noh voi olla, että A)rahat on loppu moneen kertaan enen sitä B) myyn varmaan kuitenkin ylimääräiset pois ja jäänee vain jäljelle ne yksittäis kappaleet.. Tapelkoot sitten niistä! :D Minulla on kaksin kappalein vain noita ihan uusimpia poistuneita joten se haave lapsille perinnästö jääny aika pitkälti.. Muita muumihulluja ilmottautuu blogin lukijoiden joukosta!?? :D


Ai niin ja ostinhan tuon lusikankin, sitä toista lusikkaa en enään löytänyt..
-Heidi-

2 kommenttia:

  1. Mä olen muutaman vuoden ostanut uusia Muumi mukeja sitä mukaan kun niitä on ilmestynyt. Itse asiassa just tänään sen uusimman Toven juhlan:). Meillä ne on ihan joka päiväisessä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin oon varmaan vasta reilun vuoden näitä kattellut, mulla kans käytössä osa mutta kyllä nuo "harvinaisemmat" kaapissa on :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...