25.1.2014

Blogitauko..

On ollut hiljaista, nimittäin blogin puolella.. Turnaus väsymys tai jotain sellaista. Ei karhutkaan jaksa koko aikaa rellestää, ne vetää välillä puolukoita ;). No yritän nyt ryhdistäytyä ja taas kirjoitella useammin :).

-Viikonloppuja!-

8 kommenttia:

 1. Mukavaa kuulla sinusta:)
  Ihania poroja kuvissa, söpö tuo pikkuinen!
  Leppoisaa lauantaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla että täällä jo postausta on vähän odotettu, mie yritän nyt parantaa tapani :). Kiitos porot ovat ihania! Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Samaa täällä kommentoin, että ihanat nuo porot yhdessä ja ne alustat edelleen. Pitäisiköhän itsekin pitää pieni blogi tauko? Tosin niin paljon olen saanut kaikkea aikaan, että pakko laittaa blogiin ylös jotta pysyy kaikki muistissa.
  Hyvää viikonlopun jatkoa sinnepäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, alustat ovat ihania! Pieni tauko voi olla joskus paikallaa, harkittu tai harkitsematon :). Mulla on nyt ollu niin kiirettä ja kaikkea niin on ihan jäänyt kaikki kuvien otot yms

   Poista
 3. Tauko tekee aina välillä hyvää. Se kannattaakin välillä pitää. Ihania postauksia olet tehnyt. Harmi kun aina välillä tulee hetkiä ettei ehdi blogeja lukea niin usein kuin haluaisia. Sen verran paljon nuo pienet työllistää. Siten ahmin kaikki jutut kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans tulee vähän samanlailla sitten kerralla ahmittua kaikki toisten tekstit. Ei aina kerkeä ja jaksa tosiaan näiden lasten kanssa kaikkea:). Joskus harmittaa kun on jäänyt blogi päivittämättä ja tuntuu että ois melkeimpä "pakko" päivittää mutta kiva sittne kun se oikea inspis iskee tauon jälkeen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...