10.12.2013

Punaisia ihania kukkasia..

Tilauksesta tein näitä kukkasia 10kpl ja virkkasin näihin myös narut. Nämä ovat tulossa kattaukseen joten saa narulla sitten kiedottua lautasliinan ympärille. En kiinnittänyt naruja "pysyvästi" että ne saa vielä poiskin, pujottelin vain takaa silmukoiden alta. Halutessaan voi vaihtaa minkä tahansa nauhan, narun tai vaikka  sitä juuttinarua.

-Heidi-

6 kommenttia:

 1. Ihania ja jouluisia! Luulin ensin tuota kuvaa nopsaan katsoessani, että nämä olivat kaikki jossakin ohuessa nauhassa kiinni, ns. kukkanauhana, jonka voi laittaa nauhaviirin tavoin vaikka seinälle :). Täytyisi itsekin tarttua virkkuukoukkuun, on niin kivoja juttuja. Ehkäpä sitten kesällä hiekkalaatikon reunalla, olen sellainen kesävirkkaaja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelin kans jo tuollasita kukkanauhaa, ostin erivärisiä lankoja, ajattelin jos ois kiva että kukat ois erivärisiä? En tiedä miltä näyttäisi, tekis oikein värikkään. Noh mutta se on vielä ajatuksen tasolla, innostuinkin toisenlaisesta viiri ajatuksesta.. Ja noh tiedäthän, se on vaiheessa :). Minä taas en ole ehkä kesällä virkkaaja, näin talvella kylläkin. Kesällä sitten olen enemmän tuolla hallissa puun kanssa väkertämässä :)

   Poista
  2. Juu kuulostaa hyvältä tuo eri väriset kukat nauhassa! Ja siitä voisi jatkojalostaa vielä tyttöjen leikkeihin sopivat Havaiji-tyyppiset, virkatut Lei - nauhat, olisivat ainakin kestäviä. No niin, tässähän syntyi monta hyvää ideaa, jäänkin mielenkiinnolla odottelemaan tuota sinun toista viiri-ajatusta :)

   Poista
  3. No enpäs kyllä ollut tollaisia Lei-nauhoja ajatellut, hauska idea sekin :). Mie yritän tässä laittaa postausta kun viiri on valmis :)

   Poista
 2. Oi kun ihania! Onko tuollainen helppo virkata? Nimim. virkkuukoukku-mikä-se-on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minusta ole vaikea mutta ihan ensin tieten opettelee perussilmukat niin ei oikeastaan sitten mikään ole hirveään vaikeaa, tai noh minäkin katson ohjeen ja jos en tajua kahta ensimmäistä riviä niin luovutan :) Keh, siis aika moni työ on jäänyt tekemättä. Omasta päästä sitten onkin helpompi keksiä ohjeita, ei tarvi noudattaa mitään khi kih

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...