19.12.2013

Ja lisää uutta

Nyt olisi sitten saatu vessankin muutos aikaan ja tavarat paikoilleen. Eli ostin Jyskistä pienemmän lipaston tuonne syvennykseen vitriinin tilalle, nyt peilikin tulee paremmin esille. Kivasti tuli nyt myös pöytätasoa ja siihen ostinkin samalla reissulla tuon valkoisen talon tuikulle. Toiselle puolelle lipastoa laitoin tuikkuja ja kirjaintarroilla kirjoitin ison viinilasin kylkeen "meikit". Jospa ne nyt pysyisivät tallessa. Jos joku ihmettelee miksi tuo Bampikori on nyt muuttanut vessaan, vastaus on, että se kätkee sisäänsä nyt vessapaperit. :)
Huomenna onkin tiedossa taas shoppailua, ehkä enemmänkin ruokaostoksia, no joo niin varmaan ;). Toivottelen jo nyt hyvät viikonloput!

-Heidi-

4 kommenttia:

  1. Kaunis wc!!! Ihanasti olet laitellut sinne kaikkea kivaa, bambi kori on suloinen! Tuo tiiliseinä, mikä kuvassa vilahtaa on upean näköinen!! Mukavaa shoppailupäivää sinulle!! Ja kivaa viikonloppua ja joulun odottelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Sari kauniista sanoistasi. Tiiliseinähän on ihan aito ja on siis ollut laatoituksen takana piilossa ja remontin yhteydessä se sitten jätettiin esille, maalasin sen vain valkoiseksi. :) Hyvää jolun odotusta myös sinulle!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...