26.12.2013

Hiljalleen joulua pois.

Mie en jaksanut kyllä kauan odotella "joulun riisumisen" kanssa. Tänään se jo alkoi ja ajatukset ovat jo keväässä. Keittiön päätyyn testasin verhoja pojan huoneesta. Samalla vaihdoin olohuoneesta maton tuonne ja eikös se näytäkkin hyvältä tuossa? Olohuoneessa onkin sitten uusi matto. Peuratyyny on Askosta josta myös olohuoneen uusi mattokin on. Siitä sitten myöhemmin. Tokmannilta ostin tuollaiset talokynttelikön vai mikä sitten nimeltään onkin, vaikka se joulukoristeiden puolella oli myynnissä niin jätän kyllä pitemmäksi aikaa. Ei minusta niin jouluinen ole ja tykkään muutenkin tuosta . :)-Heidi-

2 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä, peuratyyny on nätti ja ei jouluinen, vaan sopii talviseen sisustukseen :) Kyllä täälläkin joulu jo vähän tökkii, kumma juttu, yritän sitä kuitenkin vielä pidellä jonkin aikaa, ennekuin alan riisumaan sen, saa nähdä, miten käy ?
  Leppoisaa Tapania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla nyt kävi niin, että repasin kaiken joulun pois kertaheitolla :). En kyllä tiedä mikä niin itselläkin tökkäs että kerralla heti kaikki pois. Kerrohan miten sulla kävi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...