21.11.2013

Tabletit

Yhtäkkiä minusta alkoi tuntua, että kohtahan tulee kiire laittaa joulu esille. Joulukuuhan on jo ovella.. Tiimarista eilen ostin huopaisia tabletteja, näitä katsoin jo viime vuonna mutta olin pihi ja lopulta jäinkin ilman (kuten minulle monesti käy). Nämähän nyt eivät hirveän kalliita olleet, 4 kpl 10€. Täytyi ottaa kaksi settiä, että sai kaikkien ruokapöydän tuolien kohdalle, yhden laitoinkin sitten eteiseen. Sopii oikein mainiosti sinnekkin. Tarrateipillä koristelin lisää kynttilöitä ja tästä ne ovat kätävästi olottuvilla Ostin myös joulukortteja, ihan vain koristelua varten.. Jotain pientä niistä kehittelen..6 kommenttia:

 1. No noin yleensä pakkaa minullekin käymään...mietin ja mietin ja kun ostopäätös on tehty tavara onkin loppunut...:))

  VastaaPoista
 2. Huomenta! Ostin kanssa noita teippejä, oletko kokeiillut miten käy kun palaa, sulaako teippi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen poltellut jo vaikka kuin paljon ja ei ole ainakaan vielä sulanut yksikään, voihan näissä ola paloturvallisuus riski mutta ei ainakaan vielä ole syttynyt tuleen

   Poista
 3. Katselin viime vuonna muutoin samoja huopa taletteja, mutta ne taisivat ollan niitä suorakaiteen muotoisia. Silloin mietin kans ostavani niitä, mutta en ostanut kuitenkaan. Jotenkin jäin vain tuijottamaan niitä sinne tiimarin hyllykölle ja mitein miten käytännöllisiä ne olisivat ja tulisiko niitä sittenkään käytettyä. Eli tätä on off pähkäilyä pähkäilyn perään.

  Mutta hienosti sopii pöydällesi ja tässä postauksessa kiinnitin silmäni tuohon poroon?
  Onko pentikin..? Itseltäni löytyy saman tyylinen hopeinen poro (pentikin) mutta siinä on vielä kynttilälle oma kolo. Pitää varmaan ottaa siitä kuvaa ja laittaa omaan blogiin näytille.

  Sitten vielä yksi asia: nuo kynttilät, hieno keksintö! Itse en ole vielä saanut aikaiseksi alkaa valmistelemaan joulua kotiimme. Mutta se jokavuotinen ongelma ja mietintä on tänäkin vuonna, eli ... millainen kattaus joulupöytään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo poro on joululahja viimevuodelta ja äitini sen on minulle ostanut. Olen aika 100% varma että porp on ostettu ihan Halpa-Hallista. Muistan nähneeni niitä siellä ja pyytäneeni vain ja ainoastaan tätä lahjaksi jos jotakin haluaa laittaa :9. Kyllä minulla jäi niin harmittamaan nuo tabletit sitten viime vuodesta kun tätilläni oli nämä samat pöydässä joulun jälkeen vielä ja olivat niin kivat ja mie kun en piheyksissäni raskinut muka ostaa. NYt sitten on vihdoin !! :) Minä tässä suunnittelin jo laittavani jouluverhot huomenna, mie kun otan joulun pois yleensä aika nopsaan niin laitankin sitä vähän ajoissa :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...