23.11.2013

DIY jouluviemisiä..

Virkkailin tähtiä lisää ja narulla kiedoin niitä kynttilöiden ympärille. Tein näitä eri väriyhdistelmillä, punainen kynttilä valkoisella tähdellä jäi nyt kuvasta pois. Näitä voikin antaa pienenä jouluviemisenä sukulaisille, ystäville tai vaikka kerhotädeille..
-Heidi-

6 kommenttia:

 1. Tuon idean aion kyllä napata....josko saan jonkun noita tähtiä minulle virkkamaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Irmastiina, minä voin sinulle nuita muutaman virkata :).

   Poista
 2. oiii, ihana idea! Harmi vaan etten osaa virkata :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diana, googlesta kattelet silmukat ja harjoittelet niitä. Sitten sen nopeasti taitaa. Noh silloin kun minä alotin virkkauksen tekemällä Juhannusruusumatto sain KOLME koukkua poikki ja se on tosi :)

   Poista
 3. Tämä toimii hienosti lahjaideana, sain itse viime vuonna hyvältä ystävältäni tuollaisen valkoisen peruskynttilän jonka ympärille oli kiedottu tarra arkki...hopeinen jossa oli eri kijaimia. Sanoi minulle, että kun olet kova suunnittelemaan ja ideoimaan kaikkea kivaa niin tässä sinulle lisää ideoimista.

  Tarrat ovat vielä käyttämättä, mutta kyllä niille varmasti keksin jossakin vaiheessa jonkun hyvän idean. :)

  p.s. voisin testata tätä tähden virkkausta, kun minulta löytyisi sopivia lankojakin joita voisi hyödyntää, mutta jos menee ihan päin seiniä niin sitten ainakin tiedän mistä niitä voisi tilata :)

  VastaaPoista
 4. Jeps laittele uusimpaan postaukseen viestiä jos tähdille tarvetta. :9 Diana laita siekin jos et saa onnistumaan itse :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...