11.10.2013

Uusi matto

Alkuviikosta kävin pyörimässä kirppiksellä ja löysin ihanan maton tytön huoneeseen, hintaa tällä matolla oli 6€. Pari kertaa pesin maton, tuuletin ja tein ruokasooda käsittelyn, matto on nyt kuin uusi! Sopii mielestäni täydellisesti huoneeseen, täytyisi muuten alkaa vähän sisustumaan huonetta enemmän, on hieman jäänyt kaiken arjen keskellä..P.S viikolla otimme myös pois lipaston päällä olleen hoitotason, niisk mun vauva on jo niin iso tyttö!


-Hyvää viikonloppua!-

3 kommenttia:

  1. Onpa kaunis huone. Ihailen aina näitä prinsessahuoneita, kun itsella on poikia (niille ei oikein tuo vaaleanpunainen uppoa - kumma juttu ;)). Pohdin, että mitäköhän tuo ruokasoodakäsittely mahtaa tarkoittaa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille kommenteista. Juu ei varmaan pojille uppoa vaaleanpunainen :). Ruokasooda vinkin sain vasta eräältä ystävältä ja ohje menee näin: ripottele koko matolle ruokasoodaa, anna vaikuttaa 50-60min ja sitten imuroi pois. Jos matto on kaksipuolinen toista käsittely toiselle puolelle. Ruokasooda raikastaa maton ja poistaa epämiellyttävät hajut. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...