19.9.2013

Söpistely pipa..

Virkkaus into iski, tällä kertaa kohteena pipot. Hirveen paljon erilaisia ideoita mutta netissä törmäsin tähän ihanaan hiiripipo malliin, heti testiin! Muokkasin mallia hieman, jätin korvaläpät pois ja rusettia en virkannut vaan neuloin, käytin myös pienempää koukkua. Jospa nyt meidänkin neiti tunnistettaisiin tytöksi kaupoissa, voin melkein valehtelematta sanoa, että jokainen joka on tullut vauvaa kaupassa ihastelemaa sanoo "voi kun on söpö poika". Öhöm se on tyttö ;). Enemmän siis pinkkiä kehiin! Ohjeen löysin Mun Tekemää nimisestä blogista, löydät sinne TÄÄLTÄ . Kuvaa piposta tytön päällä on erittäin vaikea saada onnistumaan tuolla minun ikiaikaisella digikameralla, on nimittäin sellainen ikiliikkuja tuo meidän tyär. Nyt suunnittelemaan pipoa esikoiselle.


-Heidi-

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. OOt sä sit kyl eri taitava !!!! Ihana hiirulainen <3

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos hirveasti kaikille, ihan punastuu :)<3. Voin luvata että tässä piakkoin tulee lisää postausta pipoista, mää taas niin höyrähdin. Kyllä tää innostus taas kohta laantuu, kun löytyy seurava intohimon kohde ;).

  VastaaPoista
 4. Tätä samaa ohjetta olen ihastellut ja se on ollut kauan suunnitteilla mutta en ole saanut toteutettua kaikkien muiden ideoiden ohella :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...