25.7.2013

Kesä tuli takaisin...

Täällä on kyllä ollut monta viikkoa jo kylmää, tai oikeastaan tosi syksyinen ilma. Nyt eilen, päästiin taas nauttimaan kesästä! Ihanan lämmintä, vähän väriä nahkaan, talo saatiin maalattua ja lapset uivat ulkona, tai vauva vaan polskutteli paremminkin :). Tänään samaa ohjelmassa, täytyisi vain keretä sisälläkin touhuamaan kun viikonloppuna juhlitaan esikoisen syntymäpäiviä. Noh ehkäpä kerkeän jossain välissä, nyt kuiten nautitaan auringosta! Eilen räpsiin pihaltamme vähän kuvia kun saimme sitä siistittyä, uusi nurmikko on nyt ensimmäisen kerran leikattu sekä kellarin ja puohin edusta myös siistitty. Kyllä se tästä pikkuhiljaa pihaksi muuttuu.... Nuo mahtavat rapanperit ovat oikeasti jo metrin korkuiset, vai ovatko ne rapanperejä? Niin ainakin luulen, en ole uskaltanut koskea jos eivät ole ;).


3 kommenttia:

 1. Heippa! älä tuota kasvia syö, ainakin mun mielestä (tarkista toki vielä) kyseessä on ruttojuuri. Samanlainen haitallinen kasvi joka leviää niinkuin jättipalsami ja japanintatar.

  Ihana blogi sulla jota on kiva lueskella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna, juu en syö sain jo samaa vihiä että juttojuuri se on. Mieskin naureskeli että olit sitten blogiin kirjotellu ja luullut sitä rapanperiksi :) hih

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...