27.4.2013

Lauantain höpinöitä..

Tänään meillä on ollut koko perheen voimin ihan vaan kotipäivä.. Viime viikot ja jopa kuukaudet tuntuvat olleen yhtä pyöritystä. Paljon taitaa vaikuttaa se, että esikoisemme aloitti päiväkotihoidon maaliskuun lopulla. Sitten on ollut neuvolaa, kyläilyä, vieraita, kutomapiirejä ja jumppia.. Ensi viikkokin on taas jo melkeimpä täynnä, pari sali kertaa pitäisi johonkin mahduttaa, saa nähdä kauan se innostus kestää. Noh ainakin nyt olen kaksi kertaa tällä viikolla käynyt, onhan sekin jo jotain ;). Askartelut ja sisustamiset ovat jäänyt hieman vähemmälle, kun ei ole oikein kotona oltu. Paljon on tapahtunut myös ikäviä asioita jotka saavat miettimään elämää ja sen tarkoitusta kaikkine puolineen. Suojelusenkeleitä on ollut matkassa ja ajattelinkin huomenna suunnata katsomaan synnärille oikein tummatukkaista pientä tervettä poika-vauvaa. :)

Mutta mitäs me tänään sitten hommattiinkaan:
 

 Minä sain vihdoin tuunattua "tiskiaine putelin". Olen tilannut tuon tekstitarran facebookin kautta ja lasipullon ostin Prismasta. Huomasin sitten jo täyttövaiheessa ettei tuo oikein toimi, tarran olisi ehdottamasti pitänyt olla valkoinen! Täytyy ensi kerralla ostaa esim keltaista tiskiainetta niin tarrakin erottuu paremmin, musta ei nyt oikein toimi... Nämä mustavalkoiset kortit olen tilannut SisustusAmaliasta ja näille täytyisi nyt jotakin käyttöä keksiä.. Sain ne kuitenkin tuohon esille laitettua ;).

 
  Minkä ihanan löydön teimmekin viime viikolla meidän varastosta. Tämä hurmaava kolmipyöräinen oli hylätty, kun etupyörä oli hajonnut tuosta keskeltä mistä menee polkimien rauta läpi. Mieheni oli tänään korjannut ongelman ja pyörä kaipasin vain perusteellista pesua. Heti ulos testaamaan, kyllähän se toimii ja poika tykkään ihan mielettömästi!-Heidi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...