17.4.2013

Kun televisio vaihtaa väriä..

Kun hajoaa auto niin luonnollisesti hajoaa myös televisio. Auto hajosi päivää ennen kun olimme lähdössä sinne Rukan lomalle. Televisio taisi hajota kolmea päivää ennen. Noh eihän siinä auttanut, kuin hankkia auto jostakin lainaan ja olla ilman televisiota. Kaikilla asioilla on tapana järjestyä, auto meni huoltoon ja eilen mies sitten tuli kaupungista televisio kainalossa ja kyllä, se on valkoinen! Värin hän oli valinnut ihan itse ja täytyy sanoa, että hetkellisen totuttelun jälkeen tykkään!


Tänään kävin hypistelemässä ihanassa lastenvaate kaupassa hieman vaatteita ja jotain tarttuikin mukaan. Siitä ensi postauksessa!

-Heidi-

4 kommenttia:

 1. Hyvin häviää kehykset telkkarista muuhun värimaailmaan! Mäkin tykkään. Meidän telkkari on vaan kauhee musta mötikkä valkosta seinää vasten..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin kyllä häviää raamit, äitini tuossa vitsailikin jo, että täytyy laittaa tapetti vaihtoon ;). Ei taitaisi tuo ukko kulta olla mielissään tästä ideasta. Voisinhan perustella tapetin vaihdon sillä, että itse olit päättänyt ostaa valkoisen televison puhelematte ensin mulle mtn ;).

   Poista
 2. Aivan ihana blogi! Jään seuraajaksi ehdottomasti! :) Mielenkiintosia ja kauniita juttuja. Monta inspistä sain, kiitos vain ;) Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenni, mulla on ihan mennyt viestisi ohi mutta kiva kun olet liittynyt joukkoon. Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...