8.2.2013

Lisää shopping

Muistatteko, kun ennen joulua käväisin Ikeassa shoppailu reissulla? Postaus siitä on vähän jäänyt mutta tässä jotakin mitä sieltä tarttui mukaan. Kukkaa ja ruukkuahan suunnittelin ostavani ja kyllähän ne sitten löytyikin mutta ei ihan ne mitkä oli alunperin tarkoitus hankkia. Mustaa ruukkuahan suunnittelin mutta sellaisena isona ja lattialle tarkoitettuna versiona, tämäkin käy kyllä oikein mainiosti. Ylimääräisenä ostoksena sitten ostinkin tuon taululampun, kehyksen ja siihen tuon kuvan. Hopeinen poro on joululahja äidiltäni ja se olikin ainoa toivomukseni, ihan kiva ja halvempi versio Pentikin poroista. Nämä kaikkihan meillä muutti eteiseemme. Ikikalenterissa komeileekin tänään 8 päivä ja se tarkoittaneekin että tyttäremme on jo 1kuukauden ikäinen. Eteisessä majailee myös yksi ihanimmista ja käytännöllisimmistä hankinnoistani, koriteline.


Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!


2 kommenttia:

  1. kaunis on kotisi :) mistä olet hankkinut tuon koritelineen??? itse olen etsinyt juuri tuollaista mutta en ole mistään löytänyt :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos sinulle paljon :). Koritelineen olen ostanut noin reilu vuosi sitten nettiputiikista nimeltä sisustus sydän, moni silloin aikaisemmin kyseli siitä ja sieltä ei ainakaan silloin niitä enään saanut.. :( Täytyypä pitää silmät auki jos tulisi vielä nuita jostakin vastaan :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...