18.1.2013

Olohuoneen uudet verhot

Olohuoneeseen olen todella kauan etsinyt verhoja ja mieleiset olen jo jokin aika sitten löytänytkin. Minun kukkaroni on ollut vain erimieltä hankinnasta mutta eilen sitten kauppareissulla päätiin ostaa edes yhden parin näitä himoitsemiani verhoja. Nyt meillä on siis olohuoneen yhdessä ikkunassa verhot, toinen ikkuna saa tovin vielä olla ilman. Ei kai se kuiten mitään haittaa, pääsepä valo paremmin sisälle ;). Mitä te lukijat olette mieltä, oliko hitti vai huti ostos?


-Heidi-

6 kommenttia:

 1. Kauniit verhot ja tykkään tosi paljon tuosta harmaan ja valkoisen liitosta <3 Mullakin suunnitelmissa ja ajatuksissa on aina harmaa-valkoinen, mutta jostain kumman syystä se ei ikinä toteudu - ruskean eri sävyt hiipii huomaamatta aina meille! :)

  VastaaPoista
 2. Ääni menee ehdottomasti hitille :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille! Maija, harmaa-valkoisesta olen aina pitänyt mutta kaveriksi näillä on viime vuoden aikana hiljalleen hiipinyt musta. Ruskea vaihe oli meillä voimakkasti enen harmaan ja valkoisen totaali hyökkäystä :).

  VastaaPoista
 4. Kauniit ovat, ensin katsoin, että Ikean kangasta,mistä sulla muistaakseni olikin jo verhot, mutta onkin suomenkielistä tekstiä. Mikä firma näitä myy ja valmistaa? Kiitos siitä Hannin blogi linkistä, hienoja töitä !

  VastaaPoista
 5. Minulla tosiaan on Ikean kankaasta ne yhdet verhot ja ovatkin tätä nykyään pojan huoneessa. Postausta tulossa kun aika antaa myöten. :) Näissä verhoissa tosiaan teksti on suomenkielellä ja tarkemmin Eino Leinon runo rauha. Verhot ovat merkiltään HOUSE ja näitä myy ainakin Prisma josta olen nämä ostanut. Saa myös harmaalla pohjavärillä. P.S tänään ostin puuttuvan verhoparin :). Pian siis lisää verho postauksia tulossa. Kiva että löysit uuden blogin mitä seurailla :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...