29.12.2012

Vielä yksi joulukukka

Eilisellä perus ruokakauppa reissulla yritin katsella niitä kuuluisia ale löytöjä. Hyvin vähäiseksi jäi ostokset ja löysinkin vain yhden pienen kukkaruukun ja siihen ostin hyasintin, kun se yhden euron maksoi. Mikä parasta hyasinttejä ei ilmeisesti pidä kovastikkaan kastella, se sopii minulle. Ruukku onkin oikein soma ja jos ensi kerralla niitä on vielä jäljellä taidan ostaa pari lisää. Kuistiin on ollut kovasti verho hakusessa ja eilen sitten löysinkin mieleisen valmiskapan Vallilalta. Tästä lisää myöhemmin. Nyt sitten viikonlopun viettoon ja jännittää entistä enemmän syntyykö baby E "vasta" ensi vuonna, muutamasta päivästä enään kiinni. Hyvää ja rauhallista viikonloppua kaikille!


Vielä olisi kettukarkkeja jäljellä joululta, huh huij...


-Heidi-

4 kommenttia:

 1. Olin samantapaisilla ostoksilla ja sijoitin euron joulutähteen :) Oikein hyvää loppuvuotta; teillä onkin jännitystä paljon ilmassa, (ihan ilman rakettejakin) että tuleeko baby E ennen vuodenvaihdetta :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa viikonloppua ja odotuksen jännitystä!

  VastaaPoista
 3. Pitäisi varmaan muokata tuota google-tiliä, en tiedä mistä se tuon ikihymyn hakee, kuuluu kyllä mulle terv Hannele Forselius

  VastaaPoista
 4. Olemma Kiki siis tehneet erittäin kalliita löytyjä :). Kiitos paljon ja hyvää loppu vuotta teillekkin. Kyllä tässä tosiaan jänniittää ja saa tunteja laskea. Kiitos Hannele myös sinulle ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...